Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 3-2

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 3-2

Νέα εύκολη ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά (3-2) που μπορεί το Σάββατο να γλίτωσε από την νεροποντή, την Κυριακή όμως έγινε έρμαιο των διαθέσεων των παικτών του Ανιγκό.

Η καταιγίδα του Σαββάτου σταμάτησε το ματς που έτσι και αλλιώς δεν έπρεπε να ξεκινήσει στο 10ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός όπως τελικά αποδείχθηκε σήμερα, γλίτωσε το Σάββατο από την νεροποντή όμως την Κυριακή γνώρισε την… καταιγίδα των γκολ του Λεβαδειακού προσθέτοντας μια ακόμη ήττα στη φετινή οδυνηρή σεζόν για τον σύλλογο. Ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με 3-2 τον Παναθηναϊκό, έχοντας προηγηθεί με 3-0 και καθαρίσει ουσιαστικά τη νίκη απο το 50΄με τους πράσινους απλά να μειώνουν στο φινάλε. Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός συνεχίζοντας το σερί των αποτυχιών μακριά από την Λεωφόρο όπου αγνοεί τη νίκη. Μετά τα χιόνια στην Λαμία και το 4-1 ήρθε η βροχή και το 3-2 στην Λιβαδειά.

Ο Λεβαδειακός από την άλλη επέστρεψε εμφατικά στις νίκες μετά το βαρύ 5-0 στην Τούμπα έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους σκόρερ του Φαβάρο και Γιουσούφ την ώρα που στον Παναθηναϊκό τα πάντα τελείωσαν στην μεγάλη ευκαιρία του Δώνη στο 18΄ όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και πάλι στο τέλος με το γκολ απο τον Λούντ στο 75΄ και το εύστοχο πέναλτι του Βιγιαφάνιες στο 94΄. Γκολ όμως που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την μοίρα και την συνολική εικόνα των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός την κατοχή, ο Λεβαδειακός τα γκολ!

Σε συνθήκες κανονικές ξεκίνησε το ματς από το 10ο λεπτό με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει δυνατά, να ελέγχει το ματς και να έχει σπουδαία ευκαιρία με τον Δώνη να προηγηθεί όμως το εντυπωσιακό ψαλιδάκι σταμάτησε στο δοκάρι.
Κόντρα στην ροή του αγώνα και από κόρνερ ο Λεβαδειακός χτύπησε με την κεφαλιά του Φαβάρο κάνοντας το 1-0 στο 21΄και στο 36΄και πάλι την στιγμή που προσπαθούσαν οι φιλοξενούμενοι να ισορροπήσουν ήρθε το 2-0 από το εντυπωσιακό σουτ του Γιουσούφ.

Μητρόπουλος, 3-0 και τέλος

Τις όποιες ελπίδες είχαν οι «πράσινοι» για ανατροπή του ματς «τελείωσε» ο Μητρόπουλος που στο 50΄ έκανε το 3-0 και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Ο Ουζουνίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να βάλει νέα δεδομένα αλλά η νίκη ήρθε εύκολα για τους γηπεδούχους με την διαφορά πως οι πράσινοι μείωσαν με τον Λούντ στο 75΄σε 3-1 και ακόμη περισσότερο στο 94΄ με πέναλτι του Βιγιαφάνιες. Γκολ που ήρθαν αργά και δεν ήταν ικανά να αλλάξουν τα δεδομένα.

Το κλειδί: Το γκολ του Φαβάρο στο 21΄ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα και άλλαξε άρδην τα δεδομένα του αγώνα με την συνέχεια να είναι εντυπωσιακή για τον Λεβαδειακό και εφιαλτική για τους πράσινους.

Το 10αρι: Εξαιρετικό ματς έκανε ο Φαβάρο τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο βεβαίως και στις στημένες φάσεις πετυχαίνοντας το γκολ που άνοιξε τον δρόμο της νίκης. Πολύ καλός και ο Γιουσούφ.

Στον πάγκο: Δεν θα βρεις εύκολα παίκτη του Παναθηναϊκού που ξεχώρισε, όμως είναι αλήθεια πως η αμυντική τετράδα τα έκανε «μούσκεμα».

Γιατί κόουτς: Η επιλογή του Ουζουνίδη να βάλει επιθετικό δίδυμο τους Αλτμάν και Δώνη δεν είχε αποτέλεσμα με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να χάνει νωρίς λόγω τραυματισμού και τον Μουνιέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-2
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-0

Γκολ: 21΄ Φαβάρο, 36΄Γιουσούφ, 50΄Μητρόπουλος, 75΄Λούντ, 94΄Βιγιαφάνιες
Κίτρινες: Νουάνκο

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Αλεξέας, Δημόπουλος
4ος: Τσαμούρης

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Ντα Σίλβα, Μητρόπουλος (91΄Καλτσάς), Ομπιόρα (84΄Νιασέ), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης (88΄Ντιόγκο)

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (55΄Ινσούα), Κουρμπέλης, Οικονόμου, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ (27΄Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (55΄Χίλιεμαρκ) Δώνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ