Βόλος – Ατρόμητος 2-3

Βόλος – Ατρόμητος 2-3

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μανούσο, που σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες επικράτησαν εκτός έδρας με 3-2 του Βόλου.

Με χατ-τρικ του Γιώργου Μανούσο ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο (2-3) και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Οι Περιστεριώτες με τη νίκη στη Θεσσαλία έφτασαν τους 41 πόντους και είναι στο -1 από τον Αστέρα (42π.).

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τη Λαμία. Ο Βόλος από την άλλη, σε ένα ακόμα ματς παρουσιάστηκε άχρωμος και μοιραία γνώρισε την ήττα. Εδώ και καιρό άλλωστε η ομάδα της Θεσσαλίας είναι αδιάφορη, αφού δεν κινδυνεύει και δεν πάει για την πρωτιά.

Η εικόνα του αγώνα:

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’. Ο Ανδρούτσος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Καραγκιόζης έκανε κακή έξοδο και ο Μανούσος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Μια φάση, στην οποία μάλιστα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε.

Στο 17’ ο Μανούσος άγγιξε το 2-0, αλλά ο Γκαραβέλης είπε «όχι» στον έμπειρο επιθετικό. Ο,τι δεν κατάφερε στη συγκεκριμένη φάση, το έκανε τελικά στο 39’. Ο Ντε Πο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων. Στο 44’ ο Ραμπέγιο έβγαλε τρομερή μπαλιά με το εξωτερικό και ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 3-0 για τον Ατρόμητο, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του και στο 49’ μείωσε σε 3-1 με τον Κυζιρίδη, ενώ στο 68’ ο Τσοκάνης με εξαιρετική ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-3 και έβαλε ξανά στο κόλπο την ομάδα της Θεσσαλίας.

Στο 80’ ο Ατρόμητος κέρδισε ο διαιτητής Τάσσης έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαραβέλη πάνω στον Ντε Πο, αλλά μετά από εξέταση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη στον παίκτη των φιλοξενούμενων.  Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Τάσσης χρειάστηκε έξι λεπτά για να βγάλει απόφαση!

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος άγγιξε το 3-3, αλλά ο Μέγιερι είπε «όχι» στο δυνατό στου του Γέντρισεκ, δίνοντας τη νίκη στον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12′ Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι – Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς – Ντε Πο, Ραμπέγιο (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης) – Μανούσος (72′ Γιακουμάκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ