Βόκολος : «Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά»

Βόκολος : «Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά»

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στον «τελικό» παραμονής με τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0. Ο κόουτς της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν τους βγήκε από την αρχή.

Παράλληλα, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στο επόμενο σημαντικό ματς της ομάδας της Νέας Σμύρνης

«Αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι έχουμε επτά παιχνίδια τελικούς. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Το παιχνίδι δε μας βγήκε από την αρχή. Προχωράμε στο επόμενο μας ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς από εμάς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και πρέπει να φανούμε σοβαροί. Μία νίκη ή μία ήττα κρατάει 24 ώρες. Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Για εμάς οι τελικοί ήταν επτά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί φτάνουμε στο τέλος. Πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ