Φετφατζίδης : «Από τις πιο γεμάτες χρονιές μου»

Φετφατζίδης : «Από τις πιο γεμάτες χρονιές μου»

Τον απολογισμό του για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ αλλά και την απόδοσή του τη σεζόν που οδεύει προς το τέλος έκανε ο Έλληνας εξτρέμ.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, σκόρερ του γκολ που χάρισε τη νίκη στον Άρη στο ματς των πλέι οφ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι και τον επαγγελματισμό που επέδειξε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για την εξαιρετική χρονιά που κάνει όπως και για τα σχέδιά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για το ματς: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Θεωρώ επιτυχημένη τη χρονιά μας ως Άρης. Έχουμε καλή ομάδα και παίζουμε το παιχνίδι μας. Μιλήσαμε με τα παιδιά, ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα. Δυστυχώς βγαίνει και προς τα έξω. Θα μας χαρακτηρίσω ήρωες. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αν γίνεται. Τουλάχιστον πρέπει να αγωνιστούμε. Μπήκαμε για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, με καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο».

Για το γκολ που πέτυχε απόψε και την προτροπή του Ένινγκ να κοιτάζει το γήπεδο: «Μου το έχει πει αρκετές φορές. Είναι ένα εξαιρετικό ομαδικό γκολ. Δουλεύουμε στην προπόνηση και στις πάσες και στην κατοχή της μπάλας. Βγήκε αυτό σήμερα και είμαστε όλοι μας χαρούμενοι για τη νίκη».

Για το μέλλον του: «Θα φύγω με τις καλύτερες σκέψεις. Με βοήθησε αρκετά ο Άρης. Κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να ανταποδώσω την πίστη που έδειξαν σε μένα. Αν φύγω, γιατί ακόμα έχω ένα συμβόλαιο ενός έτους».

Για το αν θεωρεί πως είναι μια από τις καλύτερες χρονιές του: «Είναι από τις πιο γεμάτες χρονιές μου».

Για το αν τα πλέι οφ δίνουν κίνητρο: «Δεν νομίζω πως θα δώσουν κίνητρο. Του χρόνου ο Άρης θα είναι διαφορετική ομάδα. Το μυαλό μας είναι από τώρα στη νέα σεζόν. Το κίνητρο προσπαθούμε να το βρούμε μόνοι μας. Ο καθένας προσπαθεί να δώσει το καλύτερο. Δεν θα υπάρξει κάποια ανάλογη συνέχεια σε ό,τι αφορά την ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται, θα έχουμε αρκετές αλλαγές του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ