Ολυμπιακός : Για το αήττητο και όχι μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Για το αήττητο και όχι μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και μερικές μέρες, όμως το κίνητρο για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο για πολλούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (21:45) σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ειδικά μετά και την απόφαση του CAS, αλλά και την εξωδικαστική κόντρα των δυο ομάδων.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν κατακτήσει εδώ και μερικές αγωνιστικές και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως το κίνητρο που έχουν είναι μεγάλο και μάλιστα για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, για να διατηρήσουν το αήττητο που «τρέχουν» με 43 ματς και να σπάσουν το ρεκόρ της ομάδας του Λάκη Πετρόπουλου, η οποία τις σεζόν 1972-1974 είχε συμπληρώσει 58 παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ θέλουν να γίνουν μόλις η τρίτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει αήττητο πρωτάθλημα μετά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς στο λιμάνι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το αποψινό ματς, απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει όλα του τα όπλα, αφού επιστρέφουν και όσοι πήραν «ανάσες» στο ματς με τον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Δεξιά ως εξτρέμ θα είναι ο Βαλμπουενά, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή θα είναι ξανά ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν Αλέν, Τζολάκης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούνο, Λοβέρα και Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ