ΑΕΚ : Μονόδρομος η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ : Μονόδρομος η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ μετά την απόφαση του CAS να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, δεν έχει περιθώριο για απώλεια και ψάχνει μόνο νίκη απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ (ως φιλοξενούμενη) τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των playoffs (20:00) και ψάχνει μόνο νίκη μετά τα όσα αποφάσισε το CAS για τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Η Ένωση «έπεσε» στην τρίτη θέση μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση και τον Δικέφαλο του βορρά, ούσα πλέον από φαβορί αουτσάιντερ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Παρόλα αυτά βέβαια η ΑΕΚ έχει πάλι στα χέρια της το εισιτήριο και τη δεύτερη θέση, αφού αν κάνει το απόλυτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τότε δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Για αυτό το λόγο οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να κάνουν το… καθήκον τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να έχουν εκείνοι το πάνω χέρι και να περάσουν την πίεση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του βορρά που πιο αργά κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μάσιμο Καρέρα θα επιλέξει τους γνωστους, με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες στην άμυνα και τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στο κέντρο. Από αριστερά θα αναπτύσσεται ο Λιβάγια, από δεξιά ο Βέρντε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αραoύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ