ΠΑΟΚ : Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ : Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, μετά την απόφαση του CAS, όμως ψάχνει βαθμό ή βαθμούς στο Καραϊσκάκη για να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Ο ΠΑΟΚ «χαμογέλασε» με την απόφαση του CAS να του επιστραφούν οι 7 βαθμοί, καθώς από εκεί που είχε χάσει την επαφή του με τη δεύτερη θέση πλέον είναι και πάλι φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλος του βορρά που αγωνιστικά παραπαίει στα playoffs πήρε ελπίδα από το CAS και πλέον είναι στο +3 από την ΑΕΚ στη «μάχη» για το σεντόνι. Βέβαια οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει το παραμικρό με τη δεύτερη θέση να περνάει απόψε (21:45) από το Καραϊσκάκη και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλή μετά την επανέναρξη, ο Αμπέλ Φερέιρα είναι υπ΄ατμόν και ο Δικέφαλος πάει ουσιαστικά για δυο αποτελέσματα στο Φάληρο για να κρατάει τις τελευταίες δυο αγωνιστικές την τύχη στα χέρια του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ειδικά λόγω της απουσίας των Πέλκα, Λάμπρου, κι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Μάτος, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχαηλίδη στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα είναι οι Άκπομ, Μπίσεσβαρ και Γιαννούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ