Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο γήπεδο μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στο γήπεδο! Πήρε θέση σε σουίτα στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του Παναθηναϊκού έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Στο γήπεδο μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος! | to10.gr

Καλοκαίρι του 2017. Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο. Στο Απόστολος Νικολαΐδης. Τότε ήταν που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε εκείνη η απόφασή του, τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Για το στοπ στη χρηματοδότηση της ομάδας. Και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει επιστρέψει στα παναθηναϊκά δρώμενα για τα καλά. Σε συνεδριάσεις της Λίγκας. Στον σχεδιασμό της ομάδας. Στη λήψη αποφάσεων. Δική του απόφαση ήταν να κατέβει υποψήφιος ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Οι φήμες τον ήθελαν να είναι κοντά και στην απόφαση επιστροφής του στο γήπεδο. Άλλωστε η απουσία του κόσμου απ’ αυτό… βοηθούσε για να μην υπάρχουν αποδοκιμασίες και αναστάτωση. Και η απόφαση ελήφθη.

Μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος βρίσκεται και πάλι στο γήπεδο για να δει παιχνίδι του Παναθηναϊκού από κοντά. Αποτελεί είδηση. Ίσως την είδηση της… χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πάρει ήδη θέση για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μία ακόμα συμβολική κίνηση. Και ξεκάθαρη όσον αφορά το μέλλον.

Ο Αλαφούζος δεν πουλάει πλέον. Έχει το μυαλό του στο νέο γήπεδο. Ακόμα και υποψήφιος επενδυτής να βρεθεί, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν δίνει πλέον την ομάδα. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ.