Στο γήπεδο μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος!

Στο γήπεδο μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στο γήπεδο! Πήρε θέση σε σουίτα στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του Παναθηναϊκού έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Καλοκαίρι του 2017. Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο. Στο Απόστολος Νικολαΐδης. Τότε ήταν που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε εκείνη η απόφασή του, τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Για το στοπ στη χρηματοδότηση της ομάδας. Και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά.

Το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει επιστρέψει στα παναθηναϊκά δρώμενα για τα καλά. Σε συνεδριάσεις της Λίγκας. Στον σχεδιασμό της ομάδας. Στη λήψη αποφάσεων. Δική του απόφαση ήταν να κατέβει υποψήφιος ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Οι φήμες τον ήθελαν να είναι κοντά και στην απόφαση επιστροφής του στο γήπεδο. Άλλωστε η απουσία του κόσμου απ’ αυτό… βοηθούσε για να μην υπάρχουν αποδοκιμασίες και αναστάτωση. Και η απόφαση ελήφθη.

Μετά από τρία χρόνια ο Αλαφούζος βρίσκεται και πάλι στο γήπεδο για να δει παιχνίδι του Παναθηναϊκού από κοντά. Αποτελεί είδηση. Ίσως την είδηση της… χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πάρει ήδη θέση για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μία ακόμα συμβολική κίνηση. Και ξεκάθαρη όσον αφορά το μέλλον.

Ο Αλαφούζος δεν πουλάει πλέον. Έχει το μυαλό του στο νέο γήπεδο. Ακόμα και υποψήφιος επενδυτής να βρεθεί, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν δίνει πλέον την ομάδα. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ