Φερέιρα : «Ήρθαμε με το μαχαίρι στα δόντια»

Φερέιρα : «Ήρθαμε με το μαχαίρι στα δόντια»

Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ έψαξε εξωαγωνιστικές δικαιολογίες για την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα με πολλή μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του, παρ’ όλα αυτά ο Αμπέλ Φερέιρα έψαξε δικαιολογίες… εξωαγωνιστικές για να δικαιολογήσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε στη διεκδίκηση του τίτλου.

Όσον αφορά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε πως η ομάδα του πήγε με το μαχαίρι στα δόντια και τα κατάφερε.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτό που συνέβη είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος έγινε κάτι εξωγηπεδικό που ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει την ομάδα. Η ομάδα παρά τις αντιξοότητες προσπάθησε και πάντα προσπαθεί και είδαμε σήμερα ότι έδειξε χαρακτήρα, ήρθαμε εδώ και πήραμε τη νίκη.

Όλοι κατανοούμε τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα, ωστόσο παρότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όλοι έδειξαν ότι ήρθαν εδώ με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρουμε τη νίκη. Ο Μιχάι, ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης, ακόμη και ο Ίνγκασον που έπαιξε με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθει αυτή η νίκη».

Για τα ματς που ακολουθούν με ΑΕΚ και Άρη: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής και οι παίκτες έχουν ποιότητα ανεξάρτητα τα αποτελέσματα που έρχονται. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι αυτή τη σεζόν έχουν γίνει πολλές μικρομετατροπές στην ομάδα. Έχουμε τους νεαρούς παίκτες που άρπαξαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα δύο ματς που ακολουθούν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί όσο καλύτερα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Εμάς δεν μας επηρεάζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Εμείς προσπαθούμε τα καλά που έχουμε κάνει να συνεχίσουμε να τα κάνουμε. Αυτό που είδα σήμερα με τον Ροντρίγκο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όπως και με τον Μιχάι και τον Μιχαηλίδη».

Για τη συνέχεια: «Κατά πρώτο λόγο θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών για τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Ποτέ δεν θα μπορέσει να μας επιστραφεί ουσιαστικά αυτό που μας πήραν, γιατί όλη η αρνητική ενέργεια που εισχώρησε στον σύλλογο είναι δύσκολο να φύγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ