Παναθηναϊκός : Αποφασίζει που θα κάνει προετοιμασία

Παναθηναϊκός : Αποφασίζει που θα κάνει προετοιμασία

Την απόφαση για την περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς θα πάρουν μέσα στη βδομάδα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν την επόμενη βδομάδα, με τους πράσινους να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν για την περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday οι δυο περιοχές που είναι υποψήφιες να φιλοξενήσουν το τριφύλλι είναι η Πορταριά και το Κιέλτσε στην Πολωνία. Στο Κίελτσε τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί προετοιμασία η ΑΕΚ, ενώ είναι περιοχή που ξέρει ο Ρόκα αφού εκεί έκανε προετοιμασία και η ΑΕΚ Λάρνακας, όμως υπάρχει ο φόβος λόγω κορωνοϊού από τους ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα η Πορταριά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός αν και εκεί θα κάνει και ο ΠΑΟΚ που έχει «κλείσει» το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει το τριφύλλι που θα κάνει προετοιμασία, όμως μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα βγει η απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ