ΠΑΟΚ : Στο στόχαστρο της Σαμσουσπόρ ο Στοχ

ΠΑΟΚ : Στο στόχαστρο της Σαμσουσπόρ ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Σαμσουσπόρ από την Τουρκία.

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, παρότι αποκτήθηκε για να αποτελέσει βασική μονάδα. Ο λίγος χρόνο συμμετοχής, σε συνδυασμό με το «ξέσπασμα» στα social media κατά του προπονητή του, τον έχουν φέρει ένα βήμα από την «έξοδο».

Σύμφωνα με την «habergazetesi», η Σαμσουσπόρ είναι η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή Σλοβάκο. Συγκεκριμένα, ο τούρκικος σύλλογος πανηγύρισε την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και στοχεύει για ακόμη ένα προβιβασμό προς την πρώτη. Για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ενισχύσουν όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ και να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε μόλις 13 παιχνίδια φέτος με απολογισμός μόνο δύο ασίστ. Συνολικά, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει παίξει σε 59 αγώνες με 10 γκολ και 12 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί στην Τουρκία για άλλες δύο ομάδες. Αυτές είναι η Μπούρσασπορ (28 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ) και η Φενέρμπαχτσε (122 συμμετοχές, 20 γκολ και 16 ασίστ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ