ΑΕΛ : Θέλει ξένους διαιτητές κόντρα στην Ξάνθη

ΑΕΛ : Θέλει ξένους διαιτητές κόντρα στην Ξάνθη

Η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα με την Ξάνθη, ζητώντας ξένους διαιτητές.

Το Σάββατο (18/7) η Λάρισα φιλοξενεί την Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική των play out. Oι Ακρίτες θα παίξουν στον Κάμπο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, με τους «βυσσινί» να βγάζουν ανακοίνωση και να ζητούν ξένους διαιτητές για το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινό της έγγραφο προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με αίτημα της για ορισμό ξένων διαιτητών στον αγώνα ΑΕΛ – Ξάνθη της τελευταίας αγωνιστικής των play out:

Λάρισα, 13/7/2020

ΠΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ

Θέμα: Αίτημα ορισμού ξένων διαιτητών στον αγώνα play out ΑΕΛ – Ξάνθη στις 18/7/2020

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αιτούμαστε τον ορισμό ξένων διαιτητών για τον εν θέματι εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play out, καθώς από το αποτέλεσμα του κρίνεται η παραμονή της ομάδος της Ξάνθης και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Ειδικά στην προηγούμενη αγωνιστική υπήρξαν διαιτησίες που διαμόρφωσαν αποτελέσματα (Πανιώνιος – Παναιτωλικός και Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης), αλλά και τη βαθμολογία και το μέλλον ιστορικών ομάδων, που αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού και δεν επιθυμούμε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ξάνθη να το διαμορφώσουν εξωγενείς παράγοντες, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ,

Αλέξης Κούγιας

Πρόεδρος του ΔΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ