Έφαγε τα μούτρα του ο ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο για τον Φιλόπουλο και τον Βρυώνη

Έφαγε τα μούτρα του ο ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο για τον Φιλόπουλο και τον Βρυώνη

Έπεσαν στο κενό οι καταγγελίες του Δικεφάλου για τους δύο δικαστές.

Αποφάσισε να αποχωρήσει. Προφανώς αηδιασμένος από την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται από ένα ολόκληρο σύστημα επικοινωνίας του οποίου ενορχηστρωτής είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης  Φιλόπουλος παραιτήθηκε σήμερα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους για αυτή του την απόφαση, στην επιστολή που έστειλε.

Όλα αυτά όμως μόλις τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  που του ζητούσε αυτό ακριβώς. Να παραιτηθεί. Όπως ακριβώς ο Δικέφαλος ζήτησε από την Μαρία Τσαγκιά που εκδίκασε την υπόθεση πολυδιοκτησίας στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ. Όπως βεβαίως και στον Γεράσιμο Βρυώνη που ήταν μέλος της Επιτροπής Εφέσεων.

Τι είπε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της Παρασκευής για τους τρεις τακτικούς δικαστές: Πως «οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου».

Ο Δικέφαλος τους Φιλόπουλο και Βρυώνη τους έχει βάλει στο σημάδι καιρό τώρα. Από την απόφαση της πολυιδιοκτησίας και έπειτα οι δύο δικαστές δέχονται πάσης φύσεως χτυπήματα. Επικοινωνιακά και όχι μόνο.

Και κορωνίδα όλης αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης στο δικαστικό σώμα, ήταν η κίνηση των Θεσσαλονικιών να ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο των πειθαρχικό έλεγχο των δύο δικαστών. «Ο ΠΑΟΚ ζητάει πειθαρχικό έλεγχο για την απόφαση αυτή και η καταγγελία έφτασε και στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει όλες τις υποθέσεις» είχε διαμηνύσει μέσα από τις δεκάδες συνεντεύξεις του ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο γνωστός δικηγόρος με τις πατάτες και τον μανάβη.

Αλήθεια θα δώσει και σήμερα κάποια συνέντευξη για την υπόθεση; Σήμερα που έπιασε το «μπούλινγκ» και ο Φιλόπουλος που παραιτήθηκε; Ακριβώς την ίδια μέρα που ο ΠΑΟΚ έφαγε τα μούτρα του στον  Άρειο Πάγο. Γιατί αυτή την είδηση δεν θα την διαβάσεις στον μηχανισμός παραπληροφόρησης. Αλλά είναι 100% αληθινή. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την καταγγελία του Δικεφάλου και για τον Φιλόπουλο και για τον Βρυώνη. Για πολλοστή φορά οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν σε μια δικαστική αίθουσα. Οι δύο δικαστές χαίρουν της εμπιστοσύνης του δικαστικού σώματος. Και φυσικά η σε βάρος τους καταγγελία αποδείχθηκε αβάσιμη.

Ναι, σταθερά ο ίδιος επίλογος. Όταν μπαίνει στην άκρη η μηχανή του κιμά και τα όσα λέει ο ΠΑΟΚ φτάνουν σε δικαστική αίθουσα ο Δικέφαλος μαζεύει τα κομμάτια του. Η μια ήττα, πίσω από την άλλη. Ότι θα γίνει δηλαδή και όταν η Επιτροπή Εφέσεων θα εκδικάσει εκ νέου την υπόθεση πολυιδιοκτησίας. Με όποια σύνθεση. Με κάθε κανονικό δικαστή που θα ασχοληθεί με τα στοιχεία της υπόθεσης. Και τις αποδείξεις ενοχής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ