«Θέλει τον Σελίμοβιτς ο ΟΦΗ»

«Θέλει τον Σελίμοβιτς ο ΟΦΗ»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η κρητική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Λεμεσού.

Την περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού του Απόλλωνα Λεμεσού, Βαχίντ Σελίμοβιτς, εξετάζει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ (1.91 μ.) έχει γεννηθεί στο Λουξεμβούργο, αλλά έχει ρίζες από τη Σερβία, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Συνολικά, πραγματοποίησε 14 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Γαλλία με τα χρώματα της Μετς.

Ο 23χρονος αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένος και εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον ΟΦΗ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, όπως αναφέρουν σχετικά τα δημοσιεύματα στο Λουξεμβούργο.

Το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα ωστόσο λήγει το καλοκαίρι του 2021 και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να τον αποκτήσει ο ΟΦΗ θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος τον είχε αποκτήσει πέρσι έναντι 600.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ