Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ελ Νένι (vid)

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ελ Νένι (vid)

Οι Τούρκοι κρατούν το όνομα του Αιγύπτιου αμυντικού χαφ στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μοχάμεντ Ελ Νένι και τον Ολυμπιακό, με τους δημοσιογράφους στη γειτονική χώρα να τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι μαζί με τις Μπορντό και Γαλατάσαραϊ είναι οι τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αιγύπτιο χαφ.

Ο 28χρονος ανήκει στην Αρσεναλ, αλλά φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Μπεσίκτας, έχοντας 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές. Ο Ελ Νένι αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και είναι διεθνής, έχοντας παίξει σε 77 ματς με το εθνόσημο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη Βασιλεία.

Το συμβόλαιό με τους Κανονιέρηδες λήγει το 2022, ενώ όπως τονίζουν στην Τουρκία, δύσκολα θα παραμείνει στους Μαυραετούς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης. Ο Αιγύπτιος φέρεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δεν πληρώνει στην ώρα της και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, οι τρεις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι ο Ολυμπιακός, η Γαλατάσαραϊ και η Μπορντό. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Τουρκία και την επιστροφή του Ελ Νένι στην Αρσεναλ, όπου ο Μικέλ Αρτέτα θα αποφασίσει για το μέλλον του 28χρονου χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ