Ο Τζιοβάνι δεν ξεχνά ποτέ τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Ο Τζιοβάνι δεν ξεχνά ποτέ τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο μάγος Τζιοβάνι θυμήθηκε την Θύρα 7 και τον Ολυμπιακό σε δημοσίευσή του στο Facebook!

Το όνομα Tζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ξυπνά στους απανταχού φίλους του Ολυμπιακού δεκάδες αναμνήσεις. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος είναι ένας εκ των πιο αγαπημένων της ερυθρόλευκης εξέδρας και όχι άδικα. Την λατρεία που έχουν οι οπαδοί στο πρόσωπό του την εξαργύρωσε και με το παραπάνω με τα πεπραγμένα του στο χορτάρι.

Όμως ούτε ο 45χρονος πλέον Ζίο ξεχνά τον Ολυμπιακό. Είναι θαρρείς λες και οι δύο πλευρές έκαναν μια σύμβαση αιώνιας αγάπης, ένεκαν όλων αυτών των αναμνήσεων που μοιράστηκαν στα χρόνια της παρουσίας του στο Λιμάνι (1999-2005). Σε δημοσίευσή του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πόσταρε μία φωτογραφία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατασαράι στις 5 Νοεμβρίου του 2003, όταν είχε… ξεφτιλίσει τον κίπερ των Τούρκων Μοντραγκόν, γράφοντας: «Θύρα 7 για πάντα» (Gate 7 forever). Ενώ παράλληλα δείχνει να ρωτά τους διαδικτυακούς του φίλους αν είχε μπει γκολ σε εκείνη τη φάση!

Δείτε την ανάρτηση:

Θυμηθείτε το τέρμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ