ΠΑΟΚ : Επιμένουν οι Γάλλοι για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ : Επιμένουν οι Γάλλοι για Γιαννούλη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεντ Ετιέν βρίσκεται εδώ και μέρες ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τους Γάλλους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να βάζουν στο τραπέζι και τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Η Σεντ Ετιέν, φαίνεται πως πολύ δύσκολα να αφήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη ήσυχο. Οι Γάλλοι έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην ομάδα τους. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα έχουν καταθέσει νέα πρόταση στην ομάδα του Δικεφάλου με καλύτερη οικονομικά πρόταση, αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα.

Η ιστοσελίδα le10sport.com αναφέρει ότι η γαλλική ομάδα προσπάθησε να δώσει τον Μιγκέλ Τράουκο για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι το κασέ του Περουβιανού οδήγησε τον Δικέφαλο στο να απορρίψει την προσφορά. Επίσης αναφέρεται ότι οι «στεφανουά» προσέφεραν και επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και αυτή η προσφορά απορρίφθηκε από τους «ασπρόμαυρους».

Ένα ακόμα ενδεχόμενο που καταγράφεται σήμερα είναι η μετακόμιση του Αλέξανδρου Κατράνη στον ΠΑΟΚ μαζί με χρήματα για να παραχωρηθεί ο Γιαννούλης στην Σεντ Ετιέν. Μάλιστα ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ, εκτιμά πως η αξία του Γιαννούλη φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ