Παναθηναϊκός : Χωρίς Διούδη κόντρα στον Άρη (pic)

Παναθηναϊκός : Χωρίς Διούδη κόντρα στον Άρη (pic)

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (15/7), με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει εκτός αποστολής τους Σωκράτη Διούδη.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της εφετινής σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται αύριο (15/7, 19:15) από τον Άρη στο Βικελίδης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την μίνι-προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, με τον Βασίλη Ξενόπουλο να παίρνει την ευκαιρία. Στην Αθήνα έμεινε ο Αγιούμπ, ενώ να σημειωθεί πως για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται Χατζηγιαννάκης.

Από τη σημερινή (14/7) προπόνηση, απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος. Θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν, αλλά και ο Βέλεθ. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής

📋Η αποστολή της ομάδας μας για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της εφετινής σεζόν 💚⚪️#Panathinaikos #paofc2019_20 #arispao #slgr #playoffs pic.twitter.com/6Ci3g8zbzS

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ