Άρης : Στη λίστα και πάλι ο Σαντίκου (vid)

Άρης : Στη λίστα και πάλι ο Σαντίκου (vid)

Οι «κίτρινοι» παρακολουθούν και πάλι την περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου.

Ο Άρης έχει βγει στην μεταγραφική αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπράουν Ιντέγε, με τους κίτρινους να παρακολουθούν και πάλι την περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου.

Ο 29άχρονος Αλβανός επιθετικός ήταν στην λίστα της ομάδας της Θεσσαλονικής και την περσινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τότε οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν προτιμήσει τον Νιγηριανό επιθετικό.

Ο Σαντίκου ανήκει στο δυναμικό της Λεβάντε αλλά αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Λουγκάνο, ενώ στο δεύτερο στην Μάλαγα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Εκεί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σημειώνοντας 13 τέρματα σε 34 συμμετοχές.

Αλλά το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το έχει περάσει στην Ελβετία με τις φανέλες των Ζυρίχη, Λουγκάνο και Βαντούζ, μετρώντας συνολικά 204 παιχνίδια και 100 γκολ.

Πλέον, ο Άρης είναι πιο ζεστός για την απόκτηση του και θέλει να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης με την μορφή δανεισμού. Το κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο οι Κίτρινοι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε. Βέβαια η εξέλιξη της υπόθεσης του Σαντικού για τον Άρη, θα εξαρτηθεί με το ban που έχει ο σύλλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαντίκου είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας και έχει πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σημειώσει 12 τέρματα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Σαντίκου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ