Προς αναβολή οι εκδικάσεις των προσφυγών Χουλτ, Κουτρουμπή

Προς αναβολή οι εκδικάσεις των προσφυγών Χουλτ, Κουτρουμπή

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, για να μπορέσει να δώσει λύσεις στις υποθέσεις των δύο παικτών.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, για να μπορέσει να κλείσει ανοιχτές υποθέσεις που τον ταλαιπωρούν και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Με τις προσφυγές να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των ιθυνόντων του Τριφυλλιού, όπως και η μάχη για αναβολές των εκδικάσεων και συμβιβασμούς με τους ποδοσφαιριστές.

Για τη Δευτέρα (15/01) έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση δύο προσφυγών που ταλανίζουν τους Πράσινους. Με τους διοικούντες να βρίσκονται σε επικοινωνία, τόσο με τον Νίκλας Χουλτ όσο και με την πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή, για να μην γίνει η εκδίκαση και να προκριθεί η συμβιβαστική λύση. Ειδικά στην περίπτωση του Ελληνα στόπερ, με τον οποίο ο… χωρισμός ήταν ιδιατέρως επιθετικός και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουτρουμπής είχε αποσύρει την πρώτη προσφυγή που είχε κάνει και κατέθεσε δεύτερη, στην οποία αύξησε τις απαιτήσεις του στις 475.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως προέκυψε, ο ίδιος απαιτεί περί τις 80.000 ευρώ άμεσα προκειμένουν να αποσύρει την προσφυγή εναντίον των πράσινων. Με την ΠΑΕ να είναι βέβαιο ότι θα αιτηθεί αναβολής της εκδίκασηςσ της υπόθεσης, με ρεαλιστικές πιθανότητες να γίνει αποδεκτό το αίτημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χουλτ, τώρα, ο ίδιος ο Σουηδός είχε ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης πριν από λίγες ημέρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να βρει ομάδα για να τον πουλήσει και να μην φύγει σαν… κλέφτης. Εξάλλου, μόλις σήμερα προέκυψε θέμα με συζητήσεις του παίκτη και του Παναθηναϊκού με σύλλογο από την Αγγλία για την παραχώρηση του διεθνούς μπακ.

Στην προσφυγή που έχει καταθέσει ο Χουλτ ζητάει την αποπληρωμή ποσού ύψους 360.000 ευρώ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι και τώρα θα υπάρξει αναβολή. Με τους πράσινους να ευελπιστούν ότι θα λάβουν ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ από την πώληση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ