ΑΕΚ : Τα πλάνα του Καρέρα για τον «τελικό»

ΑΕΚ : Τα πλάνα του Καρέρα για τον «τελικό»

Η ΑΕΚ δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της απόψε (21:30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ και ψάχνει μόνο νίκη για να «πατήσει» στη δεύτερη θέση, με τον Μάσιμο Καρέρα να ετοιμάζει την κλασική ενδεκάδα των τελευταίων αναμετρήσεων.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:30) στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς – τελικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, με την Ένωση να πηγαίνει για μόνο ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη.

Τόσο στο αποψινό ματς με τον Δικέφαλο του βορρά αλλά και στο επόμενο με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη, ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς, με 1-2 θέσεις μόνο να είναι ανοιχτές. Ο Ιταλός τεχνικός δεδομένα θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με τον Μπάρκα να είναι στο τέρμα και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες. Η μοναδική θέση που είναι ανοιχτή είναι το δεξιού μπακ με τον Παουλίνιο να είναι το φαβορί, αλλά και τον Μπακάκη να έχει ελπίδες να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Βέρντε θα είναι στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ θα είναι ο Σιμόες, με εσωτερικούς τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, ενώ στην τριάδα της επίθεσης, θα είναι οι Λιβάγια και Μάνταλος σε πιο ελεύθερο ρόλο και ο Ολιβέιρα στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αραoύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ