Παναθηναϊκός: Το unfair της ΠΑΕ με τον Ταράση

Παναθηναϊκός: Το unfair της ΠΑΕ με τον Ταράση

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού «ξέχασαν» να ενημερώσουν τον προπονητή της ακαδημίας για την αποπομπή του...

Σύλλογος Μεγάλος γίνεσαι με τους τίτλους, με τον κόσμο, με την καταξίωση, αλλά και με τις λεπτομέρειες… Στην περίπτωση του Κώστα Ταράση, ο οργανισμός του Παναθηναϊκού μόνο σωστά δεν λειτούργησε… Το αντίθετο, απαξίωσε έναν άνθρωπο με πολυετή προσφορά στην ακαδημία του.

Ασφαλώς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα να επιλέξουν τους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Για τους δικούς τους λόγους, έκριναν ότι ο Ταράσης μετά από δεκαπέντε χρόνια δεν ταίριαζε στα «θέλω» τους. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ.

Όμως, πριν εκδώσει η ΠΑΕ την ανακοίνωση, ας επικοινωνήσουν με τον Ταράση και ας τον ενημερώσουν για την απόφαση τους. Διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παλαίμαχος αμυντικός διάβασε για την απόλυση του από το Διαδίκτυο… Καθόλου τιμητικό γεγονός για τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σε προ ημερών συνάντηση του Ταράση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, του τόνισαν ότι ναι μεν δεν θα συνεχίσει στην ακαδημία, αλλά θα δουλέψει σε άλλο πόστο. Οπότε, περίμενε και αυτός να μάθει τον νέο ρόλο. Αντί για αυτό, έμαθε τα δυσάρεστα από τις ιστοσελίδες…

Μεγάλο unfair από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αν δεν το ξέρει ο Γιάννης Αλαφούζος, τότε να επιπλήξει όσους είχαν την πρωτοβουλία και να φροντίσει να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο. Αν, όμως, το γνωρίζει και το επέτρεψε, έχει ξεχάσει σε ποιον σύλλογο ηγείται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ