Μπάρκας : «Υπάρχει απογοήτευση, η ομάδα είναι κουρασμένη»

Μπάρκας : «Υπάρχει απογοήτευση, η ομάδα είναι κουρασμένη»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τα δύο επόμενα κρίσιμα ματς της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και βλέπει την δεύτερη θέση να… χάνεται. Μετά το τέλος του ματς, ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως υπάρχει απογοήτευση.

Παράλληλα, στάθηκε στην κούραση που υπάρχει στην Ένωση, ενώ εστίασε την προσοχή του στους δύο… τελικούς με τον Ολυμπιακό. Τέλος, δε θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του και το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα μπήκε για να κερδίσει. Αυτός ηταν ο στόχος. Με αυτά που είδα από το τέρμα, είδα όλα τα παιδιά να προσπαθούν. Δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ερχόταν από ένα καλό αποτέλεσμα και καλή ψυχολογία που τους επεστράφησαν οι βαθμοί. Πάμε στο Καραϊσκάκη να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και μετά κοιτάμε τον τελικό».

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε για δυο αποτελέσματα. Ηταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Η ομάδα είναι σίγουρα κουρασμένη. Είναι 12 – 14 παίκτες που έχουμε βγάλει συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να το βάλουμε ως παράμετρο».

Για την πορεία της ομάδας και το τέλος;

«Αφήνει μια απογοήτευση, γιατί πριν 3-4 ημέρες ήσουν μπροστά. Μετά έγινε ό,τι έγινε και είχε τρίτος και όχι το φαβορί. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Υπάρχουν δυο ματς, ένα τίτλος μπροστά μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Η τύχη τώρα για τη 2η θέση δεν είναι στα χέρια μας. Δεν σταματάμε. Πρέπει να κερδίσουμε τα δυο ματς. Και ό,τι θέλει ο Θεός να δώσει»

Για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον ίδιο;

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε τέτοιο πράγμα τώρα. Προέχει η ομάδα και τα δυο ματς που έρχονται. Το τι θα γίνει με μένα και την ομάδα θα φανεί στο μέλλον».

Για μέρος του κόσμου που θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας ήταν η χειρότερη στα πλέι οφ!

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Ο κόσμος αν βλέπει την ομάδα του ότι δεν κέρδισε μπορεί μπορεί να νομίζει ότι δεν παίξαμε και καλά. Όχι όμως ότι δεν προσπαθήσαμε. Δεν γίνεται συνέχεια να σου βγαίνουν όλα. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος»

Για την επέμβαση του Μπάρκα στο φάουλ του Βέρντε;

«Ο Πασχαλάκης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχω την τύχη να τον έχω συμπαίκτη στην Εθνική. Είναι… τρελός αλλά καλός τερματοφύλακας. Πώς να το δω; Μία καλή απόκρουση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ