Άρης : Ο Κόρχουτ, η Τούμπα και η επιστροφή στην Ουγγαρία

Άρης : Ο Κόρχουτ, η Τούμπα και η επιστροφή στην Ουγγαρία

Ο 31χρονος αριστερός μπακ δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους κίτρινους και παίζεται η συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Ο Μίχαϊ Κόρχουτ δεν θα φορέσει τη φανέλα του Άρη και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς θα συνεχίσει στη Ντέμπρετσεν, από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του, όπως μεταφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας του.

Μεταξύ του Ούγγρου αριστερού μπακ και των κίτρινων προέκυψε σημαντική οικονομική διαφορά για την ανανέωση του συμβολαίου, που οι δεύτεροι δεν ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο, ο Κόρχουτ δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (15/07) και λόγω της συμφωνίας με την επόμενη ομάδα του. Μένει να φανεί αν τελικά θα αγωνιστεί μια τελευταία φορά στον Άρη για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (19/07, 8 μ.μ.) στην Τούμπα, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ δεν διαθέτει πλέον αρκετές επιλογές στην άμυνα, αφού ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι τιμωρημένος και ο Ούγκο Σόουζα αμφίβολος.

Ο Κόρχουτ σε ενάμιση χρόνο παρουσίας του στον Άρη έχει συνολικά 52 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με δυο γκολ και τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ