Μπίσεσβαρ : «Να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και στο ματς με τον Άρη» (vid)

Μπίσεσβαρ : «Να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και στο ματς με τον Άρη» (vid)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με δηλώσεις του υποστήριξε πως η μάχη για την δεύτερη θέση δεν έχει τελειώσει και πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίξει συγκεντρωμένος και στο ματς με τον Άρη.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην κάμερα του PAOK TV λέγοντας αρχικά τα εξής: «Είχα καλό προαίσθημα πριν τα δύο παιχνίδια. Νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα που βελτιώθηκε πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όπως έχω ξαναπεί, όταν μια ομάδα έχει τόσες πολλές ατυχίες, κάποια στιγμή η τύχη της θα αλλάξει. Νομίζω ότι αυτή η αλλαγή ξεκίνησε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό και σήμερα θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και δεν κινδυνεύσαμε πέρα από τα τελευταία 20 λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος θα πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Για το αν έχει κλειδώσει η δεύτερη θέση είπε: «Όχι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, που είναι κόντρα στον τοπικό μας αντίπαλο, ο οποίος έρχεται πάντα με δύναμη. Πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως σήμερα και να τελειώσουμε την υπόθεση δεύτερη θέση».

Αν η αντίδραση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια είναι σημαντική για του χρόνου: «Θεωρώ ότι πάντα ξεκινάμε ενωμένοι. Μπορεί ο κόσμος εκτός ομάδας να μην το βλέπει αυτό αλλά πάντα πάμε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο. Θεωρώ ότι τη φετινή σεζόν σε κάθε στιγμή σε κάθε αγώνα παλεύαμε ο ένας για τον άλλον. Πέρυσι είχαμε όλη την τύχη του κόσμου με το μέρος μας. Φέτος σε κάποιες περιόδους είχαμε ατυχίες. Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε δεύτεροι. Σε μια σεζόν σαν και αυτή που είμαστε στη δυάδα όλη τη χρονιά, αξίζουμε να είμαστε στη δεύτερη θέση».

Για το πως θα χαρακτήριζε τη φετινή χρονιά: «Περίεργη χρονιά. Μπήκαμε με καλή ψυχολογία είχαμε ένα καλό σερί, η φωτιά καταλάγιασε μετά, είχαμε κάποιες ατυχίες, μετά την διακοπή λόγο της πανδημίας είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, σαν ένα κύμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ