Γκιγιέρμε : «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μοιάζουν με αυτούς της Κορίνθιανς»

Γκιγιέρμε : «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μοιάζουν με αυτούς της Κορίνθιανς»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επική πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Άρσεναλ, αλλά και στην ομοιότητα των φίλων της ομάδας του Πειραιά με αυτούς της Κορίνθιανς.

Ο Γκιγιέρμε διανύει ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία των «ερυθρόλευκων» την τρέχουσα σεζόν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «ESPN Brasil» μίλησε για την ιστορική πρόκριση της ομάδας του επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά και για τους αγαπημένους του φιλάθλους, του Ολυμπιακού, που του θυμίζουν αυτούς της Κορίνθιανς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γκιγιέρμε:

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Οι φανς του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά με αυτούς της Κορίνθιανς. Λατρεύουν τους Βραζιλιάνους. Στην Ουντινέζε και τη Λα Κορούνια δεν υπήρχε τέτοια ατμόσφαιρα στα γήπεδα, όπως στον Ολυμπιακό».

Για τη φετινή σεζόν και την Άρσεναλ: «Μας πήρε κάποιον χρόνο, αλλά η φετινή σεζόν ήταν φοβερή. Η ομάδα τα κατάφερε και διαχειρίστηκε και το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι συναρπαστικό το πως περάσαμε την Άρσεναλ. Χάσαμε στην έδρα μας και κερδίσαμε στο τέλος της παράτασης. Ήταν ένα ωραίο πάρτι όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα. Πολλοί δεν πίστεψαν ότι θα περνούσαμε αλλά τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε το δεύτερο ματς με Γουλβς μπροστά μας».

Για το μέλλον του: «Το όνειρό μου είναι να πάμε ψηλά στο Europa League και θα ήθελα μία μέρα να λάβω μέρος σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου στην Ελλάδα και θα δούμε εάν θα ανανεώσω ή θα έρθουν προτάσεις για μένα. Μία μέρα θα γυρίσω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω το πότε αλλά θα είναι για κάτι καλό πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ