«Μια ανάσα από Γκραντέλ ο Ολυμπιακός»

«Μια ανάσα από Γκραντέλ ο Ολυμπιακός»

Ο Μαξ Γκραντέλ φέρεται να τα΄έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις φέτος προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν φέρονται έτοιμοι να ολοκληρώσουν την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαξ Γκραντέλ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «le10sport.com», ο 32χρονος εξτρέμ έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μετακίνησης του στο λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ρεπορτάζ στη Γαλλία λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει 1 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, όμως δεν είναι σίγουρο, με άλλα δημοσιεύματα να τονίζουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία του παίκτη με την Τουλούζ για να φύγει ως ελεύθερος.

Τη φετινή σεζόν ο Γκραντέλ είχε 22 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στο παρελθόν πέρασε από Μπόρνμουθ, Σεντ Ετιέν, Λιντς, και Λέστερ.

«Ένα χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Τουλούζ, ο Γκραντέλ θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι υπογραφές είναι κοντά, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής», αποκαλύπτει το γαλλικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ