Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος σκέφτεται επιστροφή στη Λεωφόρο πριν τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος σκέφτεται επιστροφή στη Λεωφόρο πριν τον Βοτανικό

Σκέψεις για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδής» μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδο στο Βοτανικό κάνουν στον Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

O Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ενώ έχει γίνει και πιο ενεργός στην ενασχόληση του με τον σύλλογο, με αποκορύφωμα την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού κάνει διάφορες σκέψεις για τους πράσινους με μια από αυτές να είναι η επιστροφή στο Απόστολος Νικολαϊδής μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδο στο Βοτανικό. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα προχωρήσει τη μεθεπόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τη Live Sport, την επόμενη σεζόν και λόγω της πανδημίας, ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού θα έχει τη δυνατότητα να κόβει περισσότερα εισιτήρια, δεδομένου της μείωσης της παρουσίας του κόσμου.

Επιπλέον, η Λεωφόρος χρειάζεται βελτιωτικές αλλαγές και ανακαίνιση ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ματς της Super League, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ