ΠΑΟΚ : Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί, περιμένει Πασχαλάκη και Ίνγκασον

ΠΑΟΚ : Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί, περιμένει Πασχαλάκη και Ίνγκασον

Ο Αμπελ Φερέιρα για την τελευταία αναμέτρηση με τον Άρη, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελ Καντουρί, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα περιμένει να δει το απόγευμα σε ποια κατάσταση είναι οι Ίνγκασον και Πασχαλάκης.

Μετά το κάζο με τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών και τα όσα έγιναν χθες, στον ΠΑΟΚ, προσπαθούν να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, για την τελευταία αγωνιστική των play off.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, για την αναμέτρηση με τον συμπολίτη θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τον Ελ Καντουρί, ο οποίος έκτισε την τιμωρία, της μιας αγωνιστικής. Ο Μαροκινός άσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Εσίτι που ήταν κακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει το πέρας της απογευματινής προπόνησης για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πασχαλάκη και Ίνγκασον. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την αναμέτρηση με την Ένωση, ενώ ο Ισλανδός αμυντικός έχει παρόμοια προβλήματα με αποτέλεσμα μέχρι και χθες να θεωρούνται αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ