Παραιτήθηκαν δυο ακόμα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων

Παραιτήθηκαν δυο ακόμα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων

Οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας είναι δυο ακόμα μέλη που παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων.

Την παραίτησή τους από την Επιτροπή Εφέσεων υπέβαλαν και ο Νίκος Βόκας με τη Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου.

Τα δυο μέλη της Επιτροπής, μετά τον πρόεδρο της Επιτροπής, Παναγιώτη Φιλόπουλο, αλλά και το μέλος αυτής, Γεράσιμο Βρυώνη, παραιτήθηκαν με τη σειρά τους και πλέον δεν συγκροτείται νόμιμη σύνθεση κάτι που σημαίνει πως η Επιτροπή θα έχει νέα μέλη για να μπορέσει να δικάσει την υπόθεση πολυιδιοκτησιας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Μάλιστα ο κ. Βόκας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, στην οποία αναφέρει:

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυιδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Η κ. Βλαχοπαναγιώτου δηλώνει ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», επισημαίνοντας «την αδυναμία συγκρότησης της Επιτροπής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ