Εκθειάζει τον Ολυμπιακό η AIPS

Εκθειάζει τον Ολυμπιακό η AIPS

Η πρωτόγνωρη και άκρως εναρμονισμένη, στις συνθήκες της πανδημίας, εκδήλωση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με αφορμή τον εορτασμό του 45ου πρωταθλήματός του, έγινε πρώτο θέμα στην Παγκόσμια Ένωση Αθλητικού Τύπου (AIPS).

Μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος κατακτώντας τον 45ο του τίτλο. Μέσα σε ένα πρωτοφανές σκηνικό που δημιούργησε η πανδημία, με τη μεγάλη διακοπή στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν και την επιστροφή με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν αυτό που άξιζαν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Και τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσουν. Κάτι που θα συμβεί την Κυριακή, μετά τη λήξη του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League, κόντρα στην ΑΕΚ. Με μια φιέστα, διαφορετική από αυτές που γνωρίζαμε, λόγω των συνθηκών αλλά μια φιέστα που θα φέρει με ένα… μαγικό τρόπο, τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα στην ομάδα του, ώστε να πανηγυρίσει μαζί της.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ανακοινώθηκε αναλυτικά από τον σκηνοθέτη και παραγωγό της βραδιάς, Αστέρη Κούτουλα και τον Κριστιάν Καρεμπέ, στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης. Και σύντομα έκανε τον γύρο του κόσμου, «παίζοντας» πρώτο θέμα ακόμα και στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικού Τύπου (AIPS).

Το θέμα έχει τίτλο «Φώτα της ελπίδας: Από τον Ολυμπιακό στο κόσμο» και αναφέρει αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της φιέστας μέσω της οποίας, στόχος του συλλόγου είναι, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, να στείλει ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας σε όλους του οπαδούς της ομάδας, από τον Πειραιά και την Ελλάδα, μέχρι και όλο τον κόσμο, μέσα σε αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση που βιώνει η χώρα μας αλλά και ο πλανήτης.

Το αφιέρωμα παραθέτει φυσικά όλες τις λεπτομέρειες όπως παρουσιάστηκαν χθες, με τους καλλιτέχνες παγκοσμίου βεληνεκούς που θα επιμεληθούν αυτή την ξεχωριστή και σίγουρα αξέχαστη βραδιά και θα συνδυάσουν τις τέχνες με τον αθλητισμό δημιουργώντας στην κυριολεξία ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα. Οι μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκη θα «ντύσουν» το όλο σόου που θα είναι κι ένας φόρος τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη.

Πρόκειται φυσικά για μια εκδήλωση που θα αποτελέσει μια τεραστίου μεγέθους διαφήμιση όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και τη χώρα μας που σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες, θα στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας μέσω των ερυθρόλευκων προβάλλοντας παράλληλα και πτυχές του πολιτισμού μας στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ