Επίθεση Αγγελίνα στον Αλαφούζο : «Αυτό που χτίζεται το κλωτσάει και το διαλύει»

Επίθεση Αγγελίνα στον Αλαφούζο : «Αυτό που χτίζεται το κλωτσάει και το διαλύει»

Τα βέλη του προς τον Γιάννη Αλαφούζο έστρεψε ο Μάκης Αγγελίνας, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Μάκης Αγγελίνας, στο περιθώριο των δηλώσεών του στην κάμερα της NOVA.

Ο βοηθός του Γιώργου Δώνη μίλησε για το τελευταίο ματς (19/7) κόντρα στον ΟΦΗ και έστρεψε τα βέλη του προς τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ο Αγγελίνας αναρωτιέται για ποιον λόγο, ο Γιάννης Αλαφούζος… γκρεμίζει όσα έχουν χτιστεί στο «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε, δεν μπορεί να βγάλει άκρη με την απόφαση του, να απομακρύνει το τεχνικό τιμ των «πράσινων».

«Για μας είναι δύσκολη στιγμή, ειδικά σήμερα που είναι μια από τις τελευταίες προπονήσεις ουσιαστικά που γίνεται. Είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια και ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι’ αυτή την ομάδα και δώσαμε όλα αυτά που δώσαμε, γιατί θεωρώ ότι δώσαμε πολλά πράγματα και θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική να κάνουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα δύο χρόνια».

Όλο αυτό το διάστημα συζητάτε μεταξύ σας το γιατί;

«Δεν βρίσκουμε άκρη αν θέλετε να σας πω για ποιο λόγο. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται κάποιος και το κλωτσάει και το διαλύει τελείως. Ο λόγος; Μόνο ο ίδιος τον ξέρει δεν μπορώ να σας πω κάτι».

 Για το τι αισθάνεται ότι αφήνει για τα επόμενα χρόνια του Παναθηναϊκού:

«Καταρχήν αισθανόμαστε περήφανοι που όλα αυτά που είπατε τα αφήνουμε στην ομάδα που ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας αυτά τα δύο χρόνια όσο πουθενά. Τα νέα παιδιά ότι θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και θα έχουν σε εισαγωγικά ίδιες πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε ευχαριστημένοι και περήφανοι που καταφέραμε όλο αυτό που καταφέραμε στον Παναθηναϊκό αυτά τα δύο χρόνια. Και αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση πετύχαμε ένα θαύμα για την ομάδα έτσι όπως την πήραμε, αυτή είναι καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Γιατί η δουλειά που έγινε ήταν και δύσκολη, και πολλές ώρες και μέσα στο γήπεδο και έξω από το γήπεδο. Οπότε δεν μπορούμε παρά να μην αισθανόμαστε και μόνο περηφάνια για ότι έχουμε πετύχει στην ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατήσει ψηλά αυτό το επίπεδο του επαγγελματισμού στο προπονητικό τιμ:

«Για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολο γιατί είμαστε επαγγελματίες προπονητές. Διανύουμε τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες, έχουμε διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και σε ομάδες δύσκολες. Οπότε για εμάς ήταν εύκολο να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό που δείχνουμε όλο αυτό τον καιρό. Δεν ήταν έκπληξη, ούτε δύσκολο να το κάνουμε».

Για το αν αισθάνεται πως κλείνει ένα κεφάλαιο ή αφήνει μια πόρτα ανοιχτή:

«Κανείς δεν ξέρει, κανείς, θα δούμε στο μέλλον».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ:

«Σαρωτική αλλαγή δεν μπορεί να γίνει. Ούτως η άλλως 16 ποδοσφαιριστές έχουμε μείνει. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Και στο τελευταίο παιχνίδι να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ