Ατρόμητος : Χωρίς Ντε Πο αλλά με Χαρίση κόντρα στον Πανιώνιο

Ατρόμητος : Χωρίς Ντε Πο αλλά με Χαρίση κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς τον Ντε Πο αλλά με τον Χάρη Χαρίση θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ το Σάββατο (18/7) απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο το Σάββατο (18/7, 19:15) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ. Από το παιχνίδι θα λείπει ο Ντε Πο, αλλά κανονικά θα αγωνιστεί ο Χάρης Χαρίσης.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς τη σεζόν απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ντε Πο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Ωστόσο, ο Χαρίσης επιστρέφει και είναι διαθέσιμος, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος, οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα έχουν ρεπό, ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα οι παίκτες θα πάρουν άδεια για ολιγοήμερες διακοπές.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:

Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Κατράνης, Καχίλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ