«Τα λένε τη Δευτέρα Ολυμπιακός και Σολδάνο»

«Τα λένε τη Δευτέρα Ολυμπιακός και Σολδάνο»

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του Φράνκο Σολδάνο, σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το μέλλον του Αργεντινού.

Οι εμφανίσεις του Φράνκο Σολδάνο με την Μπόκα Τζούνιορς τη σεζόν που πέρασε, ήταν πολύ καλές. Με αποτέλεσμα ο αργεντίνικος σύλλογος να θέλει να κρατήσει τον 25χρονο φορ στο ρόστερ του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σολδάνο είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα εδώ και έναν χρόνο (από τον Αύγουστο του 2019). Με τους «Χεϊνέσες» να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσουν έναν χρόνο ακόμη. Με δανεισμό βέβαια.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού, Μπόκα και παίκτη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με στόχο να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν 300.000 ευρώ για να παραταθεί έναν χρόνο ακόμη ο δανεισμός. Από την άλλη, η Μπόκα θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα και ευελπιστεί να ρίξει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής πάντως, την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ ανθρώπων της διοίκησης του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα. Με ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν η συνάντηση για το αν θα βγει «λευκός καπνός» ή οι διαπραγματεύσεις θα αποβούν για μία ακόμη φορά άκαρπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ