«Μάχες» για τη σωτηρία σε Λάρισα και Περιστέρι

«Μάχες» για τη σωτηρία σε Λάρισα και Περιστέρι

Τα τελευταία τους «χαρτιά» παίζουν απόψε Ξάνθη και Πανιώνιος στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στα play out της Superleague.

Παιχνίδια δίχως αύριο σε Λάρισα και Περιστέρι, όπου η Ξάνθη αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, ενώ ο Πανιώνιος τον Ατρόμητο, στην τελευταία τους ευκαιρία που έχουν ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό.

Η Ξάνθη που είναι έναν βαθμό μπροστά από τον Πανιώνιο, χρειάζεται τη νίκη ή έστω την ισοπαλία, (εφόσον στο άλλο παιχνίδι ηττηθεί ο Πανιώνιος) κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη ΑΕΛ, η οποία ωστόσο θα ψάξει τη νίκη μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Στο άλλο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Πανιώνιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου, να μην τερματίσει στην τελευταία θέση και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη, ενώ της αρκεί και η ισοπαλία σε περίπτωση που οι Ακρίτες ηττηθούν απέναντι στη ΑΕΛ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν έχει κάποιον βαθμολογικό στόχο, ωστόσο ο κόσμος ζητάει «εκδίκηση» για τον υποβιβασμό του 2008, όταν οι Περιστεριώτες είχαν υποβιβαστεί μετά από ήττα εναντίον του Πανιωνίου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης «φιγουράρει» στην πρώτη θέση των play out, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν κόντρα στη Λαμία η οποία θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός που πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη εξασφαλίζοντας την παραμονή, φιλοξενεί τον Βόλο που θα είναι με 16 παίκτες στην αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ατρόμητος – Πανιώνιος (ERTSPORTS) 19:15

Λάρισα – Ξάνθη (Novasports 1) 19:15

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (Novasports2) 19:15

Παναιτωλικός – Βόλος (ΕΡΤ3) 19:15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ