Τι λένε στην Αργεντινή για Ράσινγκ και Ματέο Γκαρσία

Τι λένε στην Αργεντινή για Ράσινγκ και Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ράσινγκ, ωστόσο, ο Άρης αποτελεί τον βασικό ανταγωνιστή της, για την μεταγραφή του.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει ακουστεί αρκετά, το τελευταίο διάστημα στην Αργεντινή. Ο λόγος είναι, επειδή αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Ράσινγκ.

Σύμφωνα με την «Ole», μπορεί η αργεντίνικη ομάδα να μην τα έχει βρει τον παίκτη, ωστόσο έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο του. Συγκεκριμένα, οι «γαλάζιοι» έχουν κάνει προσφορά ύψους 2,5 εκ. ευρώ, η οποία είναι αποδεκτή από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ισπανός εξτρέμ, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της Ράσινγκ.

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, υπάρχει και μία δήλωση από παράγοντα της Ράσινγκ για το συγκεκριμένο θέμα. Τα λόγια του ήταν τα εξής: «Την Δευτέρα θα συνεχίσουμε να μιλάμε». Ακόμα, γίνεται αναφορά και στον Άρη, τον οποίο οι Αργεντινοί βλέπουν ως τον βασικό ανταγωνιστή για την απόκτηση του Ισπανού. Μάλιστα, τονίζουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ η Ράσινγκ, το 100%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ