Γκιγιέρμε : «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Γκιγιέρμε : «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Γκιγιέρμε μίλησε για την τελευταία αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος αλλά και για τα παιχνίδια σε κύπελλο και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, την Κυριακή (19/07, στις 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των play-offs της Superleague. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι, θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρολεύκων».

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στην «Nova» για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και αυτά που έρχονται σε κύπελλο και Ευρώπη, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ