Μπεκ : «Την επόμενη σεζόν θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

Μπεκ : «Την επόμενη σεζόν θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

Όλα όσα είπε ο Ούφε Μπεκ στο συνδρομητικό κανάλι για την επόμενη προετοιμασία και σεζόν, αλλά και η προσωπική του υπόσχεση για το μέλλον.

Ο Ούφε Μπεκ σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πείσει τον νέο προπονητή ότι αξίζει. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για το συμβόλαιό του.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA: 
«Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, χάσαμε βαθμούς σε διάφορα παιχνίδια, όμως σίγα σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας και θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε τελικά μία καλή ανάπτυξη. Το μόνο που μένει είναι να εστιάσουμε στο τελευταίο φετινό παιχνίδι και από εκεί και πέρα για την καινούργια σεζόν να είμαστε σταθεροί και να κοιτάξουμε το καλύτερο».
Είναι το τελευταίο παιχνίδι του προπονητή, τον έζησε ένα χρόνο τι θα ήθελες να του πεις;
«Πράγματι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι, αλλά όχι μονό για τον προπονητή μας, είναι και το τελευταίο παιχνίδι για κάποιους από τους συμπαίκτες μου, άρα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό φινάλε και από κει και πέρα θα παίξουμε επιθετικά με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να το γιορτάσουμε».
Αν και έχεις ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν διάφορα σενάρια που ακούγονται, έχεις αμφιβολίες για το εάν θα παραμείνεις στην ομάδα;
«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, όπως ξέρετε έρχεται ένας καινούργιος προπονητής στη ομάδα, η αλήθεια είναι πως πέρυσι δεν πρόλαβα την προετοιμασία, όμως φέτος θα την κάνω κανονικά και θα δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο, θα δείξω όλα όσα μπορώ να κάνω και προς το παρόν αναμένω τον καινούργιο προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ