Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Ο Αραούχο θα ξεκινήσει προετοιμασία μαζί μας»

Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Ο Αραούχο θα ξεκινήσει προετοιμασία μαζί μας»

Ο Πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μίλησε για τον Σέρχιο Αραούχο, ξεκαθαρίζοντας πως θα συμμετάσχει στην προετοιμασίας της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Ο Σέρχιο Αραούχο διανύει την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να βρίσκεται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο.

Τιτίβισμα του Λίτο Χιμένεθ έβαλε… φωτιές στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, τονίζοντας πως ο Αργεντινός επιθετικός θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας, μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στο ίδιο μήκος κύματος, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του και ο Πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας μίλησε στην διαδικτυακή έκδοση της As και αναφέρθηκε στον 28χρονο φορ.

Ο Ραμίρεθ ξεκαθάρισε πως ο «Τσίνο» θα επιστρέψει στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, τονίζοντας πως θα πρέπει να δώσει μάχη για να κερδίσει μια θέση στον σύλλογο.

«Θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας στις 10 Αυγούστου. Από τότε, με δουλειά και προπόνηση θα πρέπει να κερδίσει μια θέση στην ομάδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και έτσι χρειαζόμαστε τους παίκτες με μεγάλα και βαριά συμβόλαια. Ολα όσα ακούγονται είναι κινήσεις τακτικής. Εχουμε συμβόλαιο με τον Αραούχο και είμαστε υποχρεωμένοι να το υπακούσουμε», δήλωσε ο Ραμίρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ