Πλατανιάς : Κανένα θέμα με Ρόκα

Πλατανιάς : Κανένα θέμα με Ρόκα

Οι ήττες συνεχίζονται για τον Πλατανιά, όμως, η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει καμία πρόθεση ν' αλλάξει προπονητή, αφού παρέχει -για την ώρα- στήριξη στον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.

Η αλλαγή προπονητή στον Πλατανιά δεν έχει φέρει τ’ αποτελέσματα που περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου, με αποτέλεσμα οι φήμες που θέλουν τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα ν’ αποτελεί αργά ή γρήγορα παρελθόν να έχουν ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για την ώρα. Οι Χανιώτες φαίνεται πως πιστεύουν τόσο στο πλάνο του Ισπανού προπονητή όσο και στις μεταγραφές που έχει πάρε πάνω του. Γι’ αυτό και έχουν πρόθεση να τον στηρίξουν, προκειμένου η δουλειά που έχει κάνει να αποφέρει καρπούς.

Το θέμα είναι μέχρι πότε θα βάζουν… πλάτη  οι Κρητικοί; Μέχρι πότε δεν θα τους ενοχλεί που δεν έχουν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο καιρό; Σίγουρα όχι για πολύ ακόμη. Παρόλα αυτά ο Ρόκα θα έχει μερικές ευκαιρίες στο μέλλον, προκειμένου να δείξει ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ