ΠΑΟΚ : Μετά την κατακραυγή, προσφέρει δωρεάν το ματς με τον Αρη

ΠΑΟΚ : Μετά την κατακραυγή, προσφέρει δωρεάν το ματς με τον Αρη

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεων των ασπρόμαυρων οπαδών, η διοίκηση του Δικέφαλου αποφάσισε το PAOK TV να μεταδώσει δωρεάν το ματς με τον Αρη.,

Η επική γκάφα με τα ληγμένα δελτία υγείας προκάλεσε την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τους Μακεδόνες μάλιστα να βγάζουν ανακοίνωση και να τα «χώνουν» στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά και στον Ιβάν Σαββίδη. 

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση, που δείχνει το χάος που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συνδρομές PAOK TV στους οπαδούς του συλλόγου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το αυριανό ματς με τον Αρη. 

Το τελευταίο για τη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι με την ομάδα του Μίκαελ Ενινγκ θα μεταδοθεί από το PAOK TV, όπως έγινε και σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Δικεφάλου. Μόνο που αυτή τη φορά θα μεταδοθεί δωρεάν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο. Προφανώς, η απόφαση πάρθηκε από την οικογένεια Σαββίδη, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού οι οπαδοί του συλλόγου βρίσκονται στα… κάγκελα μετά την τραγική χρονιά που έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά και για την γκάφα με τα δελτία. 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες, αφού αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον Δικέφαλο του Βορρά για τον τρόπο που θα μεταδοθεί δωρεάν το παιχνίδι με τον Αρη, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ