ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Βραβεύει την ομάδα βόλεϊ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Βραβεύει την ομάδα βόλεϊ

Τον πρωταθλητή της Volley League θα βραβεύσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο (19/7, 20:00). 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ (19/7) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του «Τριφυλλιού» πήρε την πρωτοβουλία να τιμήσει την αντίστοιχη του βόλεϊ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για την επιτυχία του League Cup. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ θα βραβεύσει τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, τον αρχηγό Σωτήρη Πανταλέων αλλά και τον τιμ μάνατζερ Ρούλη Αγροπιδάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ποδοσφαίρου ήθελε να τιμήσει όλους όσους βοήθησαν στην εξαιρετική πορεία της ομάδας βόλεϊ και τις κατακτήσεις τίτλων τη φετινή σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί λόγω των υγειονομικών οδηγιών για τον κορωνοϊό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 

«Αύριο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου, του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέων και του τιμ μάνατζερ Ρούλη Αγραπιδάκη. Θα θέλαμε να είναι όλη η ομάδα αλλά δυστυχώς λόγω των περιορισμών του Πρωτοκόλλου Υγείας για τον Covid-19 έπρεπε να γίνει μια επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ