Βόκολος : «Δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο»

Βόκολος : «Δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο»

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για τον υποβιβασμό της ομάδας και στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Ο Πανιώνιος πάλεψε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, που θα τον διατηρούσε στην Superleague. 

Η ισοπαλία (0-0) ήταν καταδικαστική για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία αν δεν γίνει αναδιάρθωση, τη νέα σεζόν θα παίζει στη Superleague 2. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Πανιωνίου χαρακτήρισε δύσκολες τις συγκεκριμένες στιγμές για τον «κυανέρυθρο» σύλλογο και στάθηκε στην υπεπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

«Είναι δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο. Είναι στην τελευταία θέση. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό. Οι παίκτες μου έκαναν μία σπουδαία προσπάθεια στα πλέι άουτ. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Τι αποφάσεις θα παρθούν για την αναδιάρθρωση δεν είναι δικό μου θέμα.

Είμαστε μία ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Σήμερα μετά το παιχνίδι οι παίκτες πρέπει να είναι με ψηλά το κεφάλι γιατί τα έδωσαν όλα. Αυτό που μένει είναι ότι μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο αγωνιστικά τουλάχιστον είναι στην τελευταία θέση», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ