Καραγεωργίου : «Παρ’ όλες τις δυσκολίες, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας»

Καραγεωργίου : «Παρ’ όλες τις δυσκολίες, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να παραμείνει στην κατηγορία, τονίζοντας ότι πολλοί παίκτες του έβαλαν τα κλάματα από την πίεση.

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λάρισα στο AEL FC Arena στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και οδεύει για τα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες και το άγχος, οι παίκτες του κατάφεραν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πολύ άγχος, πίεση, χωρίς να τα αξίζει αυτά η ομάδα. Πρέπει να αναφερθώ στο ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί ενώ έχει 36 βαθμούς όχι 24. Μια Ελλάδα ολόκληρη ενδεχομένως και το κράτος τα έβαλε με τη μικρή Ξάνθη. Η διαίσθηση μου είναι ότι έπρεπε να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι μας.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Μερικοί από τους παίκτες κλαίγανε όχι επειδή σωθήκαμε αλλά από την πίεση και το άγχος όλων αυτών των ημερών. Αυτό το άγχος και η πίεση σε πνίγει. Το καταλαβαίνω γιατί μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν, μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να το καταλάβει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ