Σίμος : «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ τον ΟΦΗ»

Σίμος : «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ τον ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για μια δύσκολη χρονιά με τον ΟΦΗ ενώ αναρωτήθηκε για το πώς θα κυλούσε η σεζόν αν δεν υπήρχε η διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Κατά συνέπεια οι Κρητικοί τερμάτισαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας χωρίς να πάρουν καμία νίκη στα πλέι οφ.

Μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Γιώργος Σίμος έκανε λόγο για μια δύσκολη χρονιά με τον σύλλογο του Ηρακλείου. Επίσης εξέφρασε την απορία του σχετικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός, ενώ ευχαρίστησε όλο τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σιγά σιγά βάζουμε νέα παιδιά στην ομάδα. Θύμιζε ένα παιχνίδι από αυτά που θα γίνουν στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε παρά πολλές τελικές, εγώ θέλω να πω ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά, δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα πήγαινε αν υπήρχε συνέχεια μετά την 1η Μαρτίου.

Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι έμειναν υγιείς, έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες ξεκούρασης, επιστρέφουμε στις 10 Αυγούστου. Έρχεται μια δύσκολη χρόνια, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ