Άρης : Σύσκεψη Χαριστέα και Ένινγκ για μεταγραφές – Συνεχίζονται οι επαφές με τρεις παίκτες

Άρης : Σύσκεψη Χαριστέα και Ένινγκ για μεταγραφές – Συνεχίζονται οι επαφές με τρεις παίκτες

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μιλήσει το επόμενο 24ωρο και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα.

Ο Άρης έχει και επίσημα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν μετά τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, και πλέον η προσοχή των ανθρώπων του στρέφεται στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας.

Με δεδομένο ότι το μεταγραφικό ban που έχει επιβάλει η FIFA είναι κοντά στο να λυθεί, καθώς απομένει μόνο η επίτευξη συμφωνίας με τον Κριστιάν Πορτίγια, οι κίτρινοι προχωρούν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα (20/07) το πρωί ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μίχαελ Ένινγκ είχαν σύσκεψη για το θέμα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα για να κάνει σχετική συζήτηση από κοντά και με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Επιπλέον, στην τελική ευθεία βρίσκονται από σήμερα οι επαφές με τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα για την ανανέωσή τους. Μόλις το τοπίο ξεκαθαρίσει για τους τρεις που έχουν προτεραιότητα, οι ιθύνοντες της ομάδας θα εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις συμβολαίων που λήγουν ή παικτών του ρόστερ που ίσως αποδεσμευτούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ