Μαρινάκης : «Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Μαρινάκης : «Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ο Βαγγέλης Μαρινακης έστειλε το μήνυμά του για το 45ο πρωτάθλημα, αλλά και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Ενός σπουδαίου επιτεύγματος, κόντρα σε πολλές δυσκολίες και εμπόδια.

Μια επιτυχία μοναδική, αφού ο Ολυμπιακός απέναντι σε «θεούς και δαίμονες», κόντρα σε όλους και σε όλα γιόρτασε το πιο «καρυδάτο» πρωτάθλημα της ιστορίας του. Και η σεζόν έχει και συνέχεια αφού πέρα από το πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τη Γουλβς για την πρόκριση στο Final 8 του Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτηση του έστειλε το δικό του μήνυμα για τη χθεσινή φαντασμαγορική φιέστα και αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια οικογένεια.

Παράλληλα, ο ηγέτης των Πειραιωτών έδωσε και το έναυσμα για τη συνέχεια τονίζοντας πως «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου και φυσικά το μεγάλο ματς με τη Γουλβς στην Αγγλία στις 6 Αυγούστου.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ