Το αναλυτικό πρόγραμμα του Άρη για την προετοιμασία

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Άρη για την προετοιμασία

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς και το διάστημα παραμονής της σε αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Άδεια έχουν από σήμερα (20/07) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της σεζόν 2020-21 έχει οριστεί τη Δευτέρα 10/08, για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και κάποιες πρώτες προπονήσεις. Οι κίτρινοι θα ταξιδέψουν τρεις μέρες μετά στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου για δυο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Μια δύσκολη και μεγάλη σε χρονική διάρκεια -λόγω κορωνοϊού- σεζόν έφτασε αισίως στο τέλος της.

Ώρα για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι από σήμερα κάνουν χρήση της καλοκαιρινής αδείας τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι ακόμη πιο απαιτητική με αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο Europa League), είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα… πρώτα τρεξίματα.

Τρεις μέρες αργότερα η ομάδα μας θα μεταβεί 3-5 Πηγάδια Νάουσας (στην τοποθεσία Αγ. Παύλος), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου η αποστολή του ΑΡΗ θα παραμείνει δύο εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ