Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Το 2-0 με το οποίο έχασε η Λαμία από τον Ολυμπιακό ίσων να χαρακτηριστεί και κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους που ίσως μπορούσαν να βρουν και ένα γκολ. Ας δούμε τι έκανε ο καθένας τους στο ματς.

Η Λαμία πήγε στο Γ. Καραϊσκάκης με σκοπό να μη δεχτεί πολλά γκολ και να αποφύγει μια μεγάλη σε εύρος ήττα και τελικά το κατάφερε. Ας δούμε ποιοι υστέρησαν και αν υπάρχουν διακριθέντες μεταξύ των φιλοξενούμενων.

Παπαδόπουλος
Δέχτηκε δυο γκολ για τα οποία η αλήθεια είναι πως δεν φέρει ευθύνη. Ίσως ελέγχεται για την πάσα τους στον Αναστασόπουλο στη φάση του 2-0.

Ασίγκμπα
Είχε το πλεονέκτημα πως ο Μιραλάς συνέκλινε και δεν φόρτωνε την πλευρά του αρκετά. Ήταν αρκετά καλός αμυντικά και αντιμετώπισε λίγα προβλήματα από τους αντιπάλους επιθετικούς.

Αναστασιάδης
Είχε αρκετές καλές επεμβάσεις ψηλά και χαμηλά και γενικά στάθηκε καλά παρά τα δυο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Κουκόλης
Δεν είχε καλό ματς. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και δικαιολογημένα έγινε αλλαγή στο 70’.

Παντελιάδης
Δούλεψε υπερωρίες απέναντι στην κεφάτη δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού με τους Μάριν και Φιγκέιρας να έχουν πολλά ανεβάσματα και ενέργειες στον χώρο ευθύνης του. Τηρουμένων των αναλογιών, στάθηκε αξιοπρεπώς.

 Μπλάζιτς
Προσπάθησε να συμμαζέψει το κέντρο αλλά δεν τα κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Ανέβηκε αρκετά στο δεύτερο όταν η Λαμία κατάφερε να κρατήσει λίγο μπάλα και να κάνει κάποιες επιθέσεις.

 Αναστασόπουλος
Ελέγχεται για το λάθος του στην φάση του 2-0, που στην ουσία έδωσε έτοιμο γκολ στον Ολυμπιακό.

Βασιλαντωνόπουλος
Μέτριο ματς και από τον νεαρό που με τη σειρά του ,στο πρώτο μισάωρο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Μάριν, ενώ είχε λάθος αντίδραση στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Ακόστα
Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ανέβουν μέτρα, αλλά δεινοπάθησε όπως όλοι οι χαφ της Λαμίας στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού.

Πίτι
Είχε καλές στιγμές στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα αλλά στο δεύτερο που ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε βρήκε χώρο να δράσει και απείλησε με κάποια σουτ.

Βάντερσον
Κινητικός, αλλά είχε απέναντί του έναν πολύ καλό ανασταλτικά Κούτρη που του έκανε τη ζωή δύσκολη σε όλο το ματς.

Βουό
Μπήκε αρκετά νωρίς (53’) στη θέση του Ακόστα. Έδωσε τις μάχες του με τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και λίγο έλειψε να σκοράρει προς το τέλος της αναμέτρησης.

Κουτρομάνος
Μπήκε αντί του κακού Αναστασόπουλου και σίγουρα έκανε καλύτερη δουλειά από τον συμπαίκτη του στα 40 λεπτά που πάτησε χορτάρι.

Αρμίτσε Ορτέγκα
Μπήκε στο 71’ αλλά δεν πρόλαβε να μπει στο κλίμα του ματς, περνώντας σχεδόν απαρατήρητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ