ΠΑΟΚ : Κοντά σε συμφωνία με αρχιγυμναστή

ΠΑΟΚ : Κοντά σε συμφωνία με αρχιγυμναστή

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά τη συμφωνία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς για τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων, οι Ασπρόμαυροι είναι κοντά σε συμφωνία και με ξένο αρχιγυμναστή.

Πολλές και σημαντικές θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα φύγουν προσθαφαιρέσεις θα έχουμε και στους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ.

Από την στιγμή που θα συνεχίσει ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας αποφασίσθηκε να πλαισιωθεί με ανθρώπους έμπειρους και ικανούς που θα βοηθήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό στο έργο του. Η πρώτη προσθήκη είναι αυτή του Μάριο Γκαλίνοβιτς για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ η δεύτερη, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αυτή του αρχιγυμναστή. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτό το δύσκολο κομμάτι έχει εντοπιστεί και προέρχεται από την ξένη αγορά έχοντας ένα πολύ καλό βιογραφικό.

Στον ΠΑΟΚ, αναζητούν προπονητή αποκατάστασης, αλλά και νέο ιατρικό τιμ, καθώς θεωρούν πως φέτος τα προβλήματα αντί να ελαχιστοποιούνται μεγάλωναν καθημερινά με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να βγάλουν αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα αρκετοί ταξίδεψαν στο εξωτερικό για να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε για αρκετούς μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ